Over Kleur M

Mijn naam is Marije. Ik ben de M van Kleur M. In 1998 studeerde ik af aan de design Academy te Eindhoven. Sinds begin 2016 ben ik, met een aantal andere bedrijven, gevestigd in “De Oude Jongensschool“ in Hapert. Hier werk ik aan jouw nieuwe huisstijl, een concept voor jouw website, interieur of product.

Een goed begin is luisteren. Samen kijken wij rond in jouw bedrijf en gaan dan met elkaar in gesprek om de wensen tastbaar te maken. Ik ga uit van een open samenwerking om zo, op een constructieve manier, te bouwen aan een mooi resultaat.

Binnen dit proces bied ik verschillende ontwerpmodellen aan en inspireer graag met ideeën, tips en adviezen, die van toegevoegde waarde zijn.

Ik werk samen met tekstschrijvers, fotografen en andere professionals om een ijzersterk product te kunnen bieden.

 

De stijl van Kleur M

Het belang van een goede huisstijl schuilt in herkenbaarheid. Misschien voel je de effecten niet bewust, maar ze zijn er wel degelijk. Een eenduidige huisstijl straalt professionaliteit, rust en kracht uit.

Een goede typografie, het gebruik van sterke beelden en kleuren passend bij jouw bedrijf, is de basis van een goede huisstijl. Kleur M kan ook adviseur zijn voor de vormgeving of restyling van het interieur en product. Kleur M voorziet jouw volledige externe communicatie van krachtige huisstijl; denk aan advertenties, autobelettering, flyers, visitekaartjes, enz.

 

Een website wordt met oog voor details ontworpen en is overzichtelijk van structuur. Pas nu staat de huisstijl echt als een huis. De sterkste boodschap die jij kunt uitstralen.

Een extern bureau ondersteunt Kleur M voor de technische realisatie.

Kleur M helpt jou zo digitaal op weg. Ook voor een eenvoudige webshop, het toevoegen van social media-links, een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) en het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website met behulp van Search Engine Optimalization (SEO).

Kleur M werkt onder andere met CSS, Javascript, PHP, MySQL, databases en Flash.