Webdesign

Een website wordt met oog voor details ontworpen en is overzichtelijk van structuur. Pas nu staat de huisstijl echt als een huis. De sterkste boodschap die jij kunt uitstralen.

Kleur M helpt jou zo digitaal op weg. Ook voor een eenvoudige webshop, het toevoegen van social media-links, een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) en het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website met behulp van Search Engine Optimalization (SEO). We maken de website zo dat hij precies past bij jouw bedrijf.

Kleur M werkt onder andere met CSS, Javascript, PHP, MySQL, databases en Flash. 

Rene Alink

René Alink, meubelmaker, fotograaf en kunstenaar uit Den Bosch.

Thema`s die in zijn werk veelvuldig terugkomen zijn tijd, vergankelijkheid en verval. Kleur M maakte zijn webshop met schitterende kunstwerken.

Brinkpoint

Dé specialist in Diessen in fitness, afvallen en fysiotherapie; Brinkpoint Preventie.
Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Brinkpoint Preventie in Diessen dé sportschool voor jou!

Oranien BV

Oranien BV is een bedrijf met een directe band met haar vervoerders. Wij zoeken voor onze klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding, met het oog op hun opdrachten.  

SGE jaarbeeld 2021

SGE is ruim 40 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit onze gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners. Kleur M maakt ieder jaar het digitaal jaarbeeld

Motivist

Een “Motivist” gelooft in de kwaliteiten en competenties van ieder mens, hoe uitzichtloos en donker je situatie op dit moment voor je is. Wij hebben een kleurrijke huisstijl, website, offertemap en folders gemaakt. 

Rob Brekelmans

Rob Brekelmans heeft ruim 20 jaar ervaring als (algemeen) directeur, bestuurder en toezichthouder. Als “interimmer” kom ik het beste tot mijn recht. Onze gezamelijke passie is sport en die hebben we verwerkt in de huisstijl. 

Djamilla van der Heijden

Djamilla van der Heijden - werving & selectie
Adviseur op het terrein van werving & selectie en interim vraagstukken op management- en directieniveau binnen de publieke sector. Het werven van toezichthouders is haar ook niet vreemd. 

Tonnie van Ham website

Werving en selectie
Mensen zijn de drijvende kracht in elke organisatie. Het invullen van een vacature is maatwerk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. 

Nieuwsbrief CaZo

CaZo is een zorggroep van apothekers die als doel heeft samenwerkingsrelaties met andere zorgaanbieders aan te gaan om de farmaceutische zorg in de regio Zuidoost Brabant te ontwikkelen en te organiseren. Kleur M verzorgt de nieuwsbrieven.

SGE Jaarbeeld 2018

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2018! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden, samenwerkingspartners en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar.

DDMW

Procesoptimalisatie van uw product of machine? Of het nu gaat om de ontwikkeling of het complete plaatje, in DDMW hebt u de perfecte partner gevonden. Kleur M maakte een passende website.

Koffie bij Teun

‘We love coffee, like Kanye loves Kanye’ Nieuwe huisstijl en nieuwe website. Koffie bij Teun is helemaal compleet. Van signing op de gevel tot bestekzakjes op de tafels.

SGE jaarbeeld

Weer eens iets anders dan een website maar leuker dan een papieren jaarverslag: het jaarbeeld van SGE.

De verloren Sinjoor

In de bossen van Bladel ligt Brabants best bewaarde geheim: bed & breakfast De Verloren Sinjoor. Geniet van de onbegrensde vrijheid en kom heerlijk tot rust temidden van landelijk groen. Een verblijf bij ons voelt als thuiskomen.

IJver totaal

IJver Totaal is een professionele organisatie die administratieve taken in de asbestsector, met name het LAVS beheert. Kleur M maakte een Wordpress website.

van Ham en van der Heijden

Werving en Selectie Van Ham & Van der Heijden is een werving & selectiebureau gericht op werving, selectie en advies voor toezichthouders, directie- en managementfuncties binnen het publieke domein.

Voet & Goed

Podologie, outdoor en running in Hapert. Na 8 jaar werd het tijd om de website helemaal te vernieuwen. Een compatible website voor computer, iPad en mobiel.

Winit en Bedrijfskleding de Kempen

Winit en Bedrijfskleding de Kempen. Beiden een nieuwe site. Met dezelfde uitstraling.

More projectbegeleiding

MORE Projectbegeleiding helpt al ruim 16 jaar opdrachtgevers om hun projectideeen om te zetten in concrete resultaten.

Airdeca

Website voor Rob de Korte van Airdeca. De website is custom made in Wordpress gemaakt zodat er makkelijk blogs aan toegevoegd kunnen worden. De site is tweetalig.

Imca van de Weem

Een nieuwe website voor Imca van de Weem. Makkelijk zelf aan te passen. Met blog. Er is niets zo magisch als het zien van een once-in-a-lifetime moment, of het hebben van een geweldig idee en dit met een klik op een knop te vangen en vastleggen voor eeuwig.

Celtman

Website gemaakt in Nederlands en Engels voor Celtman. Kies voor avontuur met een Celtman bowtop, de ultieme combinatie van traditie en comfort. Het is een stoere caravan gebouwd naar traditioneel Iers ontwerp, gericht op de moderne mens.

Straatman Mode

Website Straatman. Mode is ieder seizoen weer verrassend en nieuw. Straatman Mode is een winkel met een grote diversiteit aan hippe dames kledingmerken.

Stappaerts Mode en Wonen

Een nieuw seizoen met nieuwe kleuren. Stappaerts Mode en Wonen verkoopt dames -heren en ondermode. Daarnaast kan je ook voor gordijnen, tapijten en vloeren terecht.

Basisschool De Meerhoef

Na de schoolgids en een nieuw logo nu ook een glimmende nieuwe website voor basisschool de Meerhoef.

Handelsonderneming De Frans

Handelsonderneming de Frans verkoopt o.a. tractoren en heftrucks. Daar zocht Frans een makkelijk zelf te vullen website bij.

Versterk

Versterk biedt een combinatie van wonen en ondersteuning. Het logo werd aangeleverd. Kleur M maakte de website, de folder en visitekaartjes.

Djazzo

Website voor Djazzo Wilt u uw MVO-activiteiten aantoonbaar maken in het kader van aanbestedingen? U wilt 'iets' met MVO, maar u weet nog niet wat? Djazzo helpt.

Website Lemmens

Een nieuwe website & nieuw logo voor Lemmens verf en wonen. Compleet met briefpapier, enveloppen, stickers voor op de winkeldeur en gepersonaliseerde kleding.

Alpha Stans website

De ambacht van het stansvormen maken wilden we als hoofdthema gebruiken bij deze website.

Smoker on Wheels

Responsive website voor de echte BBQ Smoker beleving. De TS500 is de grootste rijdende barbecue van Zuid-Nederland.

Kapperzzz

Ontwerp van nieuwe website en webshop voor kapsalon Kapperzzz. Huisstijl is ook toegepast op visitekaartje, advertenties en interieur ...