Grafisch werk

Grafisch werk is niet alleen een visitekaartje of een logo. Denk ook aan stickers, spandoeken, boeken, folders, (digitaal)briefpapier en nieuwsbrieven. Kleur M kan ook bedrijfskleding & gadgets leveren of kleuradvies geven. Zelfs voor fotografie hebben we korte lijnen naar fotografen toe en naar tekstschrijvers voor proffessionele passende teksten. 

Tijdschrift Hapert

Voor MKB Hapert heb ik een tijdschrift gemaakt dat huis aan huis verspreid is. Ontwerp: Kleur M, fotografie: Imca van de Weem, teksten: Renate Matthijssen en drukwerk Drukkerij Kluytenaar.

Bush Rover

Logo, huisstijl en website voor een op te zetten bushcraft en survival bedrijf.

Aangenaam Anton

Logo, naam, huisstijl en eenvoudige website ontworpen voor een vertrouwenspersoon en verzuim en re-integratie bedrijf.

Teurlings Techniek

Logo voor Teurlings Techniek. Het is op verschillende manieren te gebruiken.

Twice as Nice en Basten Bloemenatelier

Twice as Nice en Basten Bloemenatelier zijn verhuisd naar een nieuwe plek in Hapert. Ontwerp van het logo, de kleuren en de gevel belettering 

Stoomz OCA

Stroomz zocht een manier om huisartsen attent te maken op hun nieuwe product. Het is een tas geworden met daarin allelei attributen. Waaronder een pijnmeetlat gemaakt van geschuimd pvc. 

Poster Voet en Goed

Poster Voet en Goed voor het 30 jarig bestaan van de winkel. Als filmposter ontworpen

Hart van Hapert - jaarverslag

Hart van Hapert - jaarverslag in stijl met eerder gemaakt drukwerk

Dorp aan de Beek

Dorp aan de Beek is een onderdeel van de gebiedsontwikkeling levende Beerze. Ze vroegen om een logo, informatieborden en wandelroute bordjes. 

Beachflags

Beachflags, gevelvlaggen, stickers... dat zijn allemaal items waarmee jij kan opvallen als bedrijf. Ik denk graag met je mee.

Hellekens tennis en padel

De Hellekens bestaan 50 jaar en wilden een nieuwe start met een nieuw logo. De kleuren zijn van de tennis en padel banen en de H van Hellekens zit in de cirkel alsof het de baan is.

Brinkpoint inrichting

Brinkpoint fysio, fitness & voeding is verhuisd en KleurM keek mee naar de inrichting van de nieuwe ruimte. Er zijn 2 wandvullende stickers aangebracht waarmee je jezelf buiten op de heide waant.  

Watts Lux Lumen

Watts Lux Lumen is een gespecialiseerd bedrijf in verlichting. Ontwerp van luxe brochure en een informatiegids

Hart van Hapert

Logo Hart van Hapert. Naast alle andere uitingen was het logo de start van het project.

Bus Stappaerts

Een witte bus tover je met een ontwerp en stickers om in een eye-catcher.

Sanders campers

Logo gemaakt voor Sanders campers. Visitekaartje, uithangbord en banners. Er is vanalles mogelijk.

Huisstijl Smetsers consultancy

Logo, visitekaartje en briefpapier voor Roy Smetsers. Water en vuur samengebracht in de S.

MFA Hart van Hapert

Logo & bewegwijzering gemaakt voor binnen én buiten, krant ontworpen voor de openingsweek. Logo wordt gebruikt op de koffie/thee kopjes, kleding personeel en andere toepassingen.

Ommetje Hapert

Logo en folder voor Ommetje Hapert. Een heel mooi initiatief in Hapert om mensen in beweging te krijgen. Iedere werkdag om 10:00 uur gaan en vrijwilligers een rondje wandelen en daarna een kopje koffie drinken.

Krekels Massage

Logo ontworpen voor Yolanda Krekels waarmee ik shirtjes, visitekaartjes en briefpapier gemaakt heb.

MKB Cadeaubonnen

Cadeaubonnen MKB met foto's van Imca van de Weem. In te leveren bij de winkeliers en horeca in Hapert. 

Schoolgids de Meerhoef

De schoolgids van Basisschool De Meerhoef is bedoeld voor alle ouders van leerlingen en voor alle anderen die in onze school geïnteresseerd zijn. Kleur M maakt ieder jaar de schoolgids en informatieboekje kleuters.

Folder Molenstraat

Project Molenstraat in Hapert. Folder gemaakt voor verkoop appartementen. 

Skylines dorpen

Voor de winkel - De Hapertse Hofdame - maakte ik (samen met mijn stagiaire Floortje) een hele reeks skylines van dorpen in de Kempen. Deze zijn te bestellen op hoodie, trui, vogelhuisje, T-shirt, mok, kalender etc.

Huisartsenpraktijk 't Dorp

Logo voor een huisartsenpraktijk in Valkenswaard. De praktijk werd overgenomen en daar hoort een nieuw logo en huisstijl bij. We maakten oa briefpapier, ansichtkaarten en signing voor op de gevel/ramen,

Signs USA

Amerika heeft vele prachtige 'Landmarks'. Parken, monumenten, steden, gebouwen, natuur..... Signs USA bied je de serie schilden 'Landmarks of America'. Van The Joshua Tree tot de Great Smokey Mountains. Van Yellowstone tot aan de Everglades.

MKB Hapert poster actie

Hoe zet je de ondernemers van een klein dorp op de kaart? We maakten van iedereen een foto in zijn/haar bedrijf en zorgden voor stoepbordposters en Facebook posts. 32 ondernemers deden mee aan de actie.

Motivist

Een “Motivist” gelooft in de kwaliteiten en competenties van ieder mens, hoe uitzichtloos en donker je situatie op dit moment voor je is. Wij hebben een kleurrijke huisstijl, website, offertemap en folders gemaakt.

Advertentie winkeliers Eersel

In deze tijd van Carona is het belangrijk om je klanten te blijven ontmoeten. De winkeliers van Eersel wilden een gezamelijke advertentie. Imca van de Weem maakte de foto's en ik de advertentie.

Buitenreclame

Hoe val je op met je winkel of bedrijf? Zorg voor een goede buitenreclame. Of het nu beachflags zijn een spandoek of losse letters op het pand; alles is mogelijk. Kijk hier voor een aantal toepassingen.

Geboortekaartje 3D

Geboortekaartjes zijn er in alle vormen en maten. Hoe val je dan toch op? De namen van deze tweeling zijn met een 3D printer goudkleurig geprint!! 

Rob Brekelmans

Rob Brekelmans heeft ruim 20 jaar ervaring als (algemeen) directeur, bestuurder en toezichthouder. Als “interimmer” kom ik het beste tot mijn recht. Onze gezamelijke passie is sport en die hebben we verwerkt in de huisstijl. 

Clemens tasje met flock techniek

Clemens Bloem uit Bladel wilde een originele verpakking voor de kadobonnen die zij regelmatig verkopen. Ons idee: een tasje bedrukken met een flock print (een zeefdruk van zachte haartjes)

DDMW

Van A naar B of van A tot Z? DDMW regelt het
Op zoek naar procesoptimalisatie van uw product of machine? Of het nu gaat om de ontwikkeling of het complete plaatje, in DDMW hebt u de perfecte partner gevonden. Om de nieuwe machine te promoten maakten we een luikvouwkaart.

Tasjes

Omdat de plastic tas in de ban gedaan is hebben we voor verschillende klanten een tas mogen maken van een duurzaam materiaal. Ook een tas nodig? Ze zijn er in verschillende materialen en formaten. 

SGE notitieboekje

SGE zet zich in voor een duurzaam gezonde wijk. De deur staat open voor u en iedereen in de wijk! Notitieboekje voor SGE.

De Pioenroos Bladel

De Pioenroos Bladel is een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen. Of het nu is tijdens de Yogalessen of tijdens een Holistische Energetische Massage. Lisette wilde graag een nieuw logo en huisstijl. Daarmee zijn cadeaubon, visitekaartje, briefpapier en posters gemaakt. 

RHM Makelaar

RHM onderscheidt zich van andere makelaars in de regio door de persoonlijke en verkoopgerichte aanpak. Kleur M heeft de huisstijl aangepast en nieuwe visitekaartjes, spandoek, waardebonnen en advertenties gemaakt.

Stappaerts Mode en Wonen

Voor Stappaerts Mode en Wonen maken we ieder seizoen weer een heel scala aan producten. Advertenties, puntenbrieven, openingseizoen kaarten, website bijwerken met nieuwe foto's en kleuren, stoepbordposters en banieren voor in de winkel.

Hapertse Dorpsquiz 2019

De Hapertse Dorpsquiz: Een leuke manier om samen te strijden met en tegen je dorpsgenoten. De Quiz bestaat uit kennisvragen, doevragen, speciale opdrachten en bevat een aantal verrassingen.

Tonnie van Ham

Werving en selectie
Mensen zijn de drijvende kracht in elke organisatie. Het invullen van een vacature is  maatwerk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Tonnie van Ham heeft mij gevraagd om haar nieuwe huisstijl te maken.

Motive (band)

MOTIVE!
* Allround cover band
* Uit het mooie Brabant
* Altijd in voor een feestje

Djamilla van der Heijden

Djamilla van der Heijden - werving & selectie
Adviseur op het terrein van werving & selectie en interim vraagstukken op management- en directieniveau binnen de publieke sector. Het werven van toezichthouders is haar ook niet vreemd.

Inzicht in evenwicht

Wanneer jij wil leren hoe je jouw drukke, actieve leven vanuit onstpanning en plezier kunt leven dan kan Angelique je daarbij helpen. Folder, uitnodiging en kortingsbon gemaakt. In samenwerking met Paktu.

De verloren Sinjoor

In de bossen van Bladel ligt Brabants best bewaarde geheim: bed & breakfast De Verloren Sinjoor. Geniet van de onbegrensde vrijheid en kom heerlijk tot rust temidden van landelijk groen. Een verblijf bij ons voelt als thuiskomen.

H&K drankpartyservice

Wil je een onvergetelijk en zorgeloos feest? Een waar de gasten nog lang over napraten? H&K is de juiste partij voor een feest of zakelijk evenement. Deze folder is in een oplage van 23.000 stuks verspreid :-)

Astrid Moeskops

staat voor professionele begeleiding om uw klachten te verminderen, door middel van diepe spiermassage van uw lichaam of een welverdiende ontspanningsmassage voor lichaam en geest.

Straatman Mode

Ook voor het ontwerp en regelen van drukwerk en versturen kan je bij Kleur M terecht. Wij zorgen voor aanleveren bij Sandd of PostNL en personaliseren de kaarten met adressen en eventueel bedragen voor gespaarde euro's. 

PC55 samenwerking Gielen

PC55 heeft een samenwerkingsverband met Gielen druk print webmedia die De Hint en De Eyckelbergh uitgeeft. Kleur M maakte het logo en de advertenties.

Thuis Interieurs bij Nienke

THUIS, interieurs bij Nienke is een belevingswinkel die jou wil inspireren, verwonderen en verrassen. Logo, orderblokken, briefpapier, stickers, visitekaartjes en stickers op de gevel.

The Postershop

In de webshop vind je de mooiste beelden, geprint in hoge kwaliteit, mat fotopapier, gesigneerd en wel. De prints zijn klaar om in jouw favoriete lijst te doen, een passe-partout is niet nodig. 

Lavrijsen haarden

Lavrijsen haarden is al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden, kachels en schouwen. Kleur M maakt wekelijks de content voor Facebook.

Stappaerts Mode en Wonen

Ieder seizoen een nieuwe serie. Puntenbrieven (mailing Sandd), stoepborden, salekaarten, advertenties, Facebook, digitale nieuwsbrief via LaPoste etc.

Koffie bij Teun

Sinds mei 2017 open: Koffie bij Teun op het Horecaplein in de Barones. Bij deze verhuizing naar een grotere plek hoort een nieuw logo met daarbij behorende menukaart, stempelkaart, visitekaartje en huisstijl voor oa posters en uitnodigingen.

Bas Bos

Bas Bos is massagetherapeut en yoga docent. Om meer aandacht te vragen voor zijn bedrijf hebben we een flyer gemaakt die huis aan huis verspreid is.

van Ham en van der Heijden

Werving en Selectie Van Ham & Van der Heijden is een werving & selectiebureau gericht op werving, selectie en advies voor toezichthouders, directie- en managementfuncties binnen het publieke domein.

Hapertse Dorpsquiz

De Hapertse Dorpsquiz: Een leuke manier om samen te strijden met en tegen je dorpsgenoten. De Quiz bestaat uit kennisvragen, doevragen, speciale opdrachten en bevat een aantal verrassingen. 

Woontrend Hapert

Woontrend Hapert is het adres voor woninginrichting. De advertenties worden door ons gemaakt.

Kaarten actie Hapert

19 winkeliers in Hapert deden mee met een actie om winkelend publiek in Hapert te houden. Kleur M heeft deze actie bedacht, opgezet, uitgevoerd en de communicatie naar de winkeliers toe op zich genomen. We hebben de actie 2 jaar herhaald.

Gemeente Reusel-de Mierden

Gemeente Reusel-de Mierden heeft een strikt huisstijl handboek. Dus dan is de uitdaging des te groter om iets te maken.

Feel Good Market

Samen met 15 fantastische ondernemers, prachtige modellen en ruim 220 genodigden kijken we terug op een ontzettend leuke avond, de eerste Feel Good Market-Girls Only!

Lasergame Veldhoven

Lasergamen in de supermarkt of op een andere locatie? Bij Lasergame Veldhoven is alles mogelijk. Met deze folder willen ze dat kenbaar maken.

Wijnslijterij Hendriks

Of het nu gaat om een culinaire wijn, of een allemans-feestje-wijn, een trendy cocktail, of een oude jaargang port: keuze genoeg! De maandelijkse advertentie in de PC55 maken wij.

ENTER

Een serie visuals voor het kantoor van ENTER om hun identiteit in het pand tot uiting te laten komen.

Sanitair de Kempen

Een nieuwe winkel in Hapert. Wij maakten een aangepast logo, flyers, de stickers voor de gevel en beachvlaggen. Let vooral op de blauwe muur!

Scheersalon

Scheersalon is de scheer- winkel van Nederland en Belgie. Met ruim 30 jaar ervaring als barbier, kunnen wij u een vakkundig advies geven.

Shavingpoint

Shavingpoint is dé importeur op het gebied van scheerartikelen.
Met ruim 30 jaar ervaring als barbier, kunnen wij u een vakkundig advies geven. 

De Pastorie

De Pastorie, de voormalige woning van meneer pastoor recht tegenover de kerk, is gelegen in het lieve dorpje Lage Mierde. Kleur M verzorgde het logo, huisstijl en de digitale nieuwsbrief.

Bakker FM

Bakker Fijnmetaal is een gespecialiseerde toeleverancier van fijnmechanische componenten en diverse samenstellingen. Kleur M maakte het logo, kerstkaarten én fietskleding in stijl.

Foolen Masselink

Foolen/Masselink biedt kennis van bewegingstechnologie gecombineerd met ruime ervaring in werktuigbouwkunde.

Bike Safe

Brochure op A5 formaat voor Bike-Safe, een bedrijf dat fietsparkeeroplossingen bedenkt en produceert. Het logo hebben wij ook mogen ontwerpen.

Brandes Schrijft

Riny Brandes is Brandes Schrijft. Het logo is door de aanhalingstekens strak maar eenvoudig. Briefpapier en visitekaartje vallen goed op door de felle kleur op de achterkant.

Bewegingscentrum Vrijheid

Bewegingscentrum VRIJHEID is niet in een woord samen te vatten. Ons centrum is persoonlijk en uniek.

Winit Bedrijfskleding de Kempen

Een hele uitdaging. Winit wilde een nieuwe naam en uitstraling. Wij dachten mee en kwamen tot de conclusie dat er een bedrijf naast kon komen: Bedrijfskleding de Kempen.

Den Tref

Den Tref bestond in 2017 50 jaar. Voor de diverse activiteiten heeft Kleur M de posters gemaakt voor deze feestelijke activiteiten.

Celtman

De bowtop is een moderne caravan ontworpen naar Ierse traditie. Proef het Boheemse zigeunerleven in een stoere back-to-basics bowtop die verrassend ruim en sfeervol is. Dit is het groene alternatief voor de avontuurlijke reiziger!

Basisschool De Meerhoef

Nadat we de schoolgids voorzien hadden van een nieuwe uitstraling vonden we toch dat het logo ook een nieuw likje verf nodig had. En daarna meteen de website.

Next Sense Game Computers

Next Sense Game Computers bied persoonlijke hulp bij het uitkiezen van de onderdelen voor jouw pc.

Boemerang

Kleur M maakte een restyling van het logo zodat het weer helemaal bij de tijd is. Het logo is meteen toegepast op de raamstickers, de banier aan het pand, Facebook en advertenties.

Voet en Goed

Op de Markt in Hapert runt de jonge ondernemer Susan Lamers het succesvolle bedrijf Voet en Goed. We plaatsen voor Voet en Goed wekelijks content op Facebook en Instagram. Maar verzorgen ook advertenties, maken tassen, ansichtkaarten, posters en spandoeken.

MKB Hapert

Restyling van het MKB logo. Toegepast in de nieuwsbrief, briefpapier, parkeerkaarten en advertenties. Daarnaast kwam de opdracht om Hapert aan te kleden. Kleur M maakte een serie banieren en vlaggen die de straten opfleuren. Imca van de Weem maakte de foto's. 

Lemmens

Restyling voor Lemmens verf en wonen en schildersbedrijf. We zijn uitgekomen op 1 logo in 4 uitvoeringen. Grijs en rood. Een voor de winkel en een voor het schildersbedrijf.

Decoractief

Decoractief is een jong en energiek decoratiebedrijf, dat kwaliteit en klant- tevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij hebben de hele huisstijl gemaakt.

BBQ smoker on wheels

Het is tijd voor een nieuwe manier van barbecuen: Smoker on Wheels kan u die ervaring bieden. De TS500 is de grootste rijdende barbecue van Zuid-Nederland.

De oude jongensschool

Een gebouw met een rijke geschiedenis. Een bijzonder pand op een bijzondere locatie. Dat is de Oude Jongensschool. Kleur M is vanaf de verbouwing al betrokken bij het project en maakte het logo en de huisstijl.

Voetbalvereniging Hapert

Voetbal zit in mijn bloed. Dus toen vv Hapert vroeg om een logo voor ze te ontwerpen was ik erg enthousiast. Het logo wordt o.a. gebruikt op voetbalshirtjes, sporttassen, sjaaltjes en bij de KNVB. Met een bijpassende website :-)

De Acht Zaligheden

Kraambureau De Acht Zaligheden was niet helemaal tevreden met hun oude logo. Wij hebben de kleur behouden maar de typografie aangepast en het icoontje vernieuwd.

Lab-10

Lab-10 is gespecialiseerd in asbest en behoort tot de ISO/IEC 17020 geaccrediteerde instellingen in Nederland.

Speelbos Bladel

Het speelbos is een schakel tussen educatie, beleving en beweging. Het speelbos zelf heeft vele gezichten en weet daarmee de kinderlijke fantasie te prikkelen.

Woonservice Senioren Bladel

Veilig in uw eigen (t)huis Zo lang mogelijk van uw oude dag genieten in de veiligheid van uw eigen huis: wie wil dat nou niet?

Oewakadoe

In 2014 bestond Oewakadoe, kindervakantieweek Hapert, 25 jaar. We hebben een nieuw, kleurrijk logo ontworpen. Ballonnen, stickers, T-shirts en een uitnodiging.

Alpha Stans

Alpha Stans inrichting beurs Kempentech. Roll up banner, pennen, stickers bus en custom made stans.